Om os

AGI Publishing House blev i 1969 grundlagt af Gerda og Mogens Staffe. Ideen var – og er stadigvæk – at dele viden med mediebranchen. Allerede to år senere startedes datterselskab i Sverige. I 90-erne voksede det til Norge og Finland.

I dag er det medarbejderejede AGI en ledende aktør i alle nordiske lande – selv og i tæt samarbejde med partnere, som Print&Medier i Danmark. Vi dækker både det tekniske og de forretningsmæssige aspekter om alt fra skilteproduktion og emballage til tryk og storformat.

Sign, Print & Pack og Sign&Print Scandinavia är vores populære messer, som samler den grafiske branche rundt om i Skandinavien. Her finder de besøgende de nyeste materialer og maskiner, lytter til videnformidlende seminarer og meget andet. I 2021 holdes den danske messe digitalt, så du deltager via computer eller smartphone. Den 19. og 20. maj næste år regner vi siden med at holde messe i Odense, hvor du også fysisk kan deltage.


Detta året genomförs det som skulle varit Sign&Print Scandinavia digitalt och blir Sign&Print Connect. Du behöver inte missa mässan och gå miste om något, för vi har åter samlat allt smidigt och lättillgängligt för dig, men denna gången tar du del av mässan via din dator, tablet eller mobil. Nytt för i år är bland annat att du kan boka in tid med en produktexpert och se maskiner från hela världen som tidigare inte varit möjligt på samma sätt. Fler möjligheter och nyheter kommer presenteras under mässdagarna. Vi ser fram emot ditt besök den 9–11 februari.